• Home
  • Dak reparatie dienst: Hoe zit dat precies?

Dak reparatie dienst: Hoe zit dat precies?

oktober 20, 2022 admin 0 Comments

Wat kun je verwachten van onze dak reparatie dienst?

Het zal je maar gebeuren. Een flinke regenbui is net om de hoek komen kijken en je ziet allerlei druppels op het plafond hangen. Misschien verschijnt er zelfs een donkere plek op de muur. Bewijs dat er een probleem is met jouw dak! In dit geval adviseren we jou om direct actie te ondernemen en een dakdekkersbedrijf te bellen om je te helpen. Het water kan alleen maar meer schade aanrichten, dit wil je natuurlijk voorkomen.

Krijnen Dak- & Zink werk geeft zulke noodsituaties voorrang, omdat wij het belangrijk vinden dat dit soort situaties zo snel mogelijk wordt opgelost. We komen in dit geval zo snel mogelijk langs om te kijken of we er voor kunnen zorgen dat het probleem niet verergert. Ook wordt er gekeken naar een lange termijn duurzame oplossing.

Noodreparatie bij daklekkage

Wanneer je een lekkage hebt aan jouw dak helpen noodmaatregelen om ergere schade te voorkomen. Water heeft de neiging om overal naartoe te verspreiden. Krijgt water langere tijd de kans om door te druppelen, dan kan het schade toebrengen aan de constructie van jouw huis met alle gevolgen van dien. Denk aan stucwerk en hout dat zich volzuigt (met verlies van draagkracht) en ontstaan van schimmelplekken, wat heel slecht is voor de gezondheid.

Voorbeelden van noodmaatregelen (binnen 24 uur) zijn:

  • noodreparatie door waterdichte pasta aan te brengen
  • dekzeil aanbrengen
  • noodreparatie met bitumen laag aan klein deel van het dak

Zodra het weer het toelaat en we onze mensen kunnen inplannen, gaan we voor jou aan de slag om voor de lange termijn een oplossing te realiseren. Deze werkzaamheden kunnen zijn: 

Heb je een dak lekkage en zoek je een dakdekker in de omgeving Steenbergen?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op via onderstaande formulier. Mail ons, bel ons op +31 6 43 80 27 95 of WhatsApp ons    leave a comment

    × Hoe kunnen wij je helpen?