Onze diensten

Wilt u weten waar Krijnen Dak & Zinkwerk u allemaal mee van dienst kan zijn? Neem een kijkje op deze pagina en we helpen u graag met en rondom uw dak. Uiteraard door heel Nederland.

Dakrenovatie

Nokvorsten

Sloopwerkzaamheden

Daklekkage

Dakpannen

Loodgieterswerkzaamheden

Zink- en koperwerk

Dakbedekking

Lood & Voegwerk

Dakkapel

Soms is een hele dakkapel vervangen niet nodig maar kunnen we al veel oplossen door alleen het plat dak van de dakkapel te vervangen. Bel ons voor de mogelijkheden en onze professionals kijken samen met u naar de beste oplossing.

Dakrenovatie

Is uw dak al erg oud en aan vervanging toe? of wilt u misschien zonnepanelen gaan plaatsen? De staat van uw dak is in beide gevallen erg belangrijk. Onze professionals kijken samen met u waar uw dak aan moet voldoen en welk materiaal het beste bij uw wensen past.

Nokvorsten

De nokvorst wordt bovenop de punt van het dak geplaatst. Door zijn bolle vorm kan deze eenvoudig bevestigd worden. Hulp nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Daklekkage

Een lekkage is erg vervelend, al helemaal omdat we er vaak veel te laat achter komen. Het is dan ook noodzakelijk dat deze snel wordt opgelost. Ook voor spoedklussen zijn wij bereikbaar, in dat geval zijn wij binnen 24 uur bij u.

Dakpannen

Heeft de storm uw dak verwoest? Zijn er dakpannen vanaf gewaaid en kapot gevallen? Ook daarvoor kunt u bij Krijnen Dak & Zinkwerk terecht. We komen graag bij u langs en maken samen een plan van aanpak.

Platdak

Blijft er water op uw dak staan? Wilt u bijvoorbeeld uw garage goed isoleren? Of bent u van plan om zonnepanelen te gaan installeren? Dan is het van belang dat uw plat dak goed gecontroleerd wordt en eventueel vervangen.

Zink- en koperwerk

Zink gaat lang mee en heeft bovendien een zeer stijlvolle, authentieke uitstraling. Zinken gevelbekleding, dakgoten en regenpijpen worden daarom steeds vaker geplaatst, zowel bij oude huizen als bij nieuwbouwprojecten.

Dakbedekking uitbesteden

Moet jou dakbedekking vervangen worden? Het is belangrijk dat dit door een vakkundig bedrijf wordt gedaan om latere lekkages te voorkomen. Krijnen Dak & Zink werk heeft alles in huis om jou te ontzorgen!

Meer informatie?

Vraag vandaag een offerte op en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken! Krijnen Dak & Zinkwerk staat voor jou klaar!

× Hoe kunnen wij je helpen?