Krijnen Dak & Zink Werk

Zink- en koperwerk

Naast de gebruikelijke zinken en koperen daken en goten is Krijnen Dak & Zinkwerk gespecialiseerd in de renovatie en restauratie van panden. Klassieke zink- en koperwerken worden door ons op een vakkundige wijze gerestaureerd of gerenoveerd.

Kosten van een dakkapel

Dakgoten zijn niet alleen functioneel, maar bepalen ook voor een belangrijk deel de uitstraling van jouw woning. Het verwerken van koper en zinkwerk is veelal nog ambachtelijk werk. De montage en verwerking vereist echte vakmanschap.

Zinken dakgoten

Het vervaardigen van zinken dakgoten is arbeidsintensief, maar daar tegenover staat dat de kwaliteit en de levensduur het meestal aantrekkelijk maken om te kiezen voor zink. Bij een op de juiste wijze aangebrachte dakgoot of bekleding voor een dakkapel is een lange levensduur geen uitzondering. De meeste goten zijn daarom uitgevoerd met zink. Een lekkage kan snel worden verholpen en gerepareerd. 

Koperen dakgoten

Koper is een materiaal dat niet alleen een zeer specifieke uitstraling heeft, maar ook een lange levensduur. Onder invloed van lucht en neerslag vormt koper een ondoordringbare oxidehuid die in de eerste instantie donkerbruin van kleur is en vervolgens verder verkleurt naar het karakterstieke groen.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Vul het formulier in

    FAQ

    Als je het contact formulier invult, nemen wij direct contact met jou op! Je kunt ons ook whatsappen, bellen of mailen

    Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken en adviseren je dan direct over wat je het beste kunt doen in jouw persoonlijke situatie

    × Hoe kunnen wij je helpen?