Krijnen Dak & Zink Werk

Dakbedekking

Moet jouw dakbedekking vervangen worden? Het is belangrijk dat dit door een vakkundig bedrijf wordt gedaan. Steeds meer mensen besteden het vervangen van dakbedekking uit. Het uitbesteden van dakbedekking zorgt ervoor dat dat het later niet gaat lekken. Daarom kun jij dit aan ons uitbesteden! Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen!

Wat doen wij voor jou?

Voor jou is het van belang om te weten wat wij voor jou kunnen betekenen! Dit leggen wij dan ook graag aan jou uit. Lekkage aan regenwaterafvoeren is altijd vervelend en neemt vaak de nodige schade met zich mee. Wij repareren en/of vervangen alle oude zinken goten. Hier hoort ook de dakbedekking bij!

Afspraak maken

Voor meer informatie kun je ons bellen, een mail sturen of whatsappen. Wij informeren jou graag over alle mogelijkheden en adviseren jou wat je het beste kunt doen als jij jouw dakbedekking wilt vervangen. Ook kun je het onderstaande formulier invullen.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Vul het formulier in

    FAQ

    Als je het contact formulier invult, nemen wij direct contact met jou op! Je kunt ons ook whatsappen, bellen of mailen

    Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken en adviseren je dan direct over wat je het beste kunt doen in jouw persoonlijke situatie

    × Hoe kunnen wij je helpen?