Krijnen Dak & Zink Werk

Platdak mogelijkheden

Als je een nieuwe plat dak plaatst of gewoon de bedekking wilt vernieuwen van jouw platte dak, kun je kiezen uit verschillende materialen. Krijnen Dak & Zinkwerk helpt jou hiermee. Informeer naar de mogelijkheden.

Kosten van dakbedekking plat dak

Bij een dakkapel plaatsen wilt u natuurlijk eerst weten wat de kosten zijn. Niet iedereen beschikt over hetzelfde budget, daarom spelen de kosten een belangrijke rol! Om deze vraag kort te beantwoorden: De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. De mogelijkheden en variaties zijn namelijk groot. Ook spelen de afmetingen een rol in de prijs. Bij Krijnen Dak & Zinkwerk krijgt u altijd een all-in prijs, zodat u  nooit voor onverwachte kosten komt te staan. 

1. EPDM plat dak

EPDM is vooral door zijn lange levensuur een populair materiaal voor het bedekken van platte daken. Het dak blijft beloopbaar en zal niet snel scheuren.

2. Bitumen

Bitumen is ookwel bekend als roofing en is een goede mogelijkheid voor platte daken. Roofing is goedkoper maar heeft een lange levensduur. Het is makkelijk te plaatsen en weinig risico op beschadiging.

3. Groendak

Groendak is een originele dakbedekking en wordt vaak gedekt met planten, grassen, kruiden etc. Deze manier maakt het moeilijker om problemen vast te stellen.

4. PVC

Ook PVC is een kunststof die gebruikt kan worden als dakbedekking voor plat dak. Het dak wordt gelijmd met behulp van warme lucht.

Platdak plaatsen

Wil jij een platdak laten plaatsen? Krijnen Dak & Zink werk heeft jarenlange ervaring en kan jou hier mee helpen. Vul het formulier in of neem contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Vul het formulier in

    FAQ

    Als je het contact formulier invult, nemen wij direct contact met jou op! Je kunt ons ook whatsappen, bellen of mailen

    Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken en adviseren je dan direct over wat je het beste kunt doen in jouw persoonlijke situatie

    × Hoe kunnen wij je helpen?