Krijnen Dak & Zink Werk

Nokvorsten vervangen

Nokvorsten, misschien zegt deze term je niets. Echter spelen nokvorsten een zeer belangrijke rol bij het waterdicht houden van het dak. Dit zijn halfronde pannen die op de bovenste rand van het dak worden geplaatst. Na verloop van de tijd moeten ze wel vervangen of gerepareerd worden, omdat je anders het risico loopt op vervelende lekkages!

Nokvorsten repareren

Voordat er reparatie plaatsvindt aan de nokvorsten, wordt er eerst gekeken naar de situatie van jouw dak. Hier komen verschillende factoren bij kijken, zoals het bouwjaar van het huis en de kwaliteit van het dak. Dit heeft invloed op hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd. Krijnen Dak & Zinkwerk kan jou hierbij helpen!

Nokvorsten vervangen

Wanneer de nokvorsten niet goed genoeg zijn om te repareren, dienen ze vervangen te worden. Door de dakvorsten te vervangen, ontstaat er een geheel nieuwe daktop. De oude nokvorsten en aangegrenzde pannen worden voor en achter verwijderd, daarna worden er nieuwe nokvorsten en dakpannen aangelegd. De nokpannen worden stevig vastgezet met schroeven. 

Nokvorsten vervangen?

De klus moet door een vakkundige dakdekker uitgevoerd worden. Krijnen Dak & Zinkwerk adviseert jou over welke oplossing voor jouw dak het meest geschikte is. Vraag een offerte op of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend een offerte op

Vul het formulier in

    FAQ

    Als je het contact formulier invult, nemen wij direct contact met jou op! Je kunt ons ook whatsappen, bellen of mailen

    Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken en adviseren je dan direct over wat je het beste kunt doen in jouw persoonlijke situatie

    × Hoe kunnen wij je helpen?