Krijnen Dak & Zink Werk

Dakkapel plaatsen

Komt uw woning ruimte te kort of wilt u meer licht in uw huis? Het plaatsen van een dakkapel kan dan een oplossing bieden. Dakkapellen zorgen er voor dat uw vloeroppervlakte groter wordt, dat er meer ventilatie en licht naar binnen komt en dat uw woning direct in waarde stijgt. Een verstandige investering dus!

Kosten van een dakkapel

Bij een dakkapel plaatsen wilt u natuurlijk eerst weten wat de kosten zijn. Niet iedereen beschikt over hetzelfde budget, daarom spelen de kosten een belangrijke rol! Om deze vraag kort te beantwoorden: De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. De mogelijkheden en variaties zijn namelijk groot. Ook spelen de afmetingen een rol in de prijs. Bij Krijnen Dak & Zinkwerk krijgt u altijd een all-in prijs, zodat u  nooit voor onverwachte kosten komt te staan. 

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel wordt standaard gebouwd in een fabriek. Dit zorgt er voor dat een dakkapel kant en klaar geleverd kan worden. Dit kan van kunststof of hout zijn. Terwijl onze specialisten de voorbereidingen doen op het dak, wordt er door  een ander team het dakkapel omhoog gehesen en gemonteerd. U vindt alles gemakkelijk onder één dak.

Wanneer u kiest voor maatwerk, bouwen wij het dakkapel ter plaatsen. We zorgen ervoor dat het model naadloos aansluit op uw woning. 

Het plaatsen van de dakkapel

Een andere veel gestelde vraag is dan ook hoe snel een dakkapel geplaatst kan worden. Als u akkoord gaat op onze offerte, duurt het bestellen van de juiste materialen slechts enkele weken bij de fabriek. Het plaatsen zelf kan binnen 1 dag gebeuren.

Prefab dakkapel

Maatwerk

Vraag vrijblijvend een offerte op

Vul het formulier in

    FAQ

    Als je het contact formulier invult, nemen wij direct contact met jou op! Je kunt ons ook whatsappen, bellen of mailen

    Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken en adviseren je dan direct over wat je het beste kunt doen in jouw persoonlijke situatie

    × Hoe kunnen wij je helpen?